Zalimi mi savunayım mazlumu mu?
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Ekim 28 2016
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Kim ki mağduriyet edebiyatı yapıyor, ihanet içindedir' sözlerine aynı sertlikte cevap verdi. 15 Temmuz sonrası yaşananları örnekleri ile anlatan Kılıçdaroğlu 'Zalimi mi savunayım mazlumu mu' dedi.
Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz sonrası yaşanan mağduriyetlerle ilgili açıklamalarının satır başları şöyle:
1 MİLYON MAĞDUR
'ŞEKER HASTASI ÖĞRETMEN HAPİSTE ÖLDÜ'
Bu süreçte kolektif suç yaratıldı. Eşi gözaltındaysa bütün aileyi suçluyorsunuz. Ailenin ne suçu var. Mağdur yok diyorlar. Sakarya'da şeker hastası öğretmen tutuklu. İlaçları
verilmediği için hapishanede öldü. Bu mağdur değil mi? Böyle bir şey olur mu?
MEMURİYETTEN ATILAN ÖĞRETMENE PAZARDA BİBER SATTIRMIYORLAR
Başka bir örnek vereyim. Kişi öğretmen. Memuriyetten atılmış. Hadi bir gerekçeyle attınız. Çocuklarına bakacak Bursa'nın kestel pazarında biber satacak. Zabıta geliyor 'Sen biber satamazsın' deyip tezgahı alıp gidiyor. Peki bu adamcağız çoluk çocuğuna nasıl bakacak? Süratli şekilde Meclis'i kim bombaladıysa Akın Üssü'nde kim darbe talimatı verdiyse onları süratle yargılayın. Bitti bu kadar basit.
AKP 'BM'YE İŞKENCE VE KÖTÜ MUAMELE YAPACAĞIM' DİYOR
Türkiye BM'deki 13 maddeye çekince koydu. 'Adil yargılama' ve 'kötü muamele' Ne demek bu? 'Ben adil yargılama yapmayacağım ve işkence yapacağım' diyor. Yaptı da! Görüntüleri Anadolu Ajansı yayınladı. Diyorlar ki mağdur edebiyatı yapma. İşkenceye maruz kalanı savunmak benim görevim değil de ben neyi savunacağım? Zalimi mi savunacağım mazlumu mu savunacağım?
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?8.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı9.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı10.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle...


