Zaman Gazetesi'nden açıklama
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ekim 5 2015
Zaman Gazetesi Yönetiminden yapılan açıklama görevinden ayrılan Genel yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın yerine Abdülhamit Bilici getirildiği belirtildi.

Malum olduğu üzere Ekrem Dumanlı, Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa etmiştir. Sayın Dumanlı'ya 14 yıllık emeğinden dolayı teşekkür ederiz. Okurlarımızla da paylaşmak isteriz ki, Dumanlı yazılarına gazetemizde devam edecektir.
Ekrem Dumanlı'dan boşalan Genel Yayın Yönetmenliği görevine Sayın Abdülhamit Bilici getirilmiştir. Kendisi kurumumuzda çok önemli görevler üstlenmiştir. Bu görevi de layıkıyla yapacağına kuşku yoktur. Kendisine başarılar dileriz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı5.Duygulara köprü kurmak

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







