Gazetecilerin evlerine şok baskın
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Nisan 4 2016
Millet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Değer Özergün ve Zaman Gazetesi muhabiri Bayram Kaya gözaltına alındı. Öte yandan gazeteci Ufuk Köroğlu’nun ailesinin evine de polis baskın yaptı.
Güvenlik konularında yazdığı yazılar ve yaptığı haberlerle tanınan Bayram Kaya'nın Ankara'daki evinde gözaltına alındığı bildirildi. 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonları ile ilgili yazdıkları haberlerle bilinen gazeteci Bayram Kaya İstanbul'da, Millet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Değer Özergün de sabah erken saatlerde Bursa'da gözaltına alındı. Karşı gazetesinde 'Senin önüne yatarım Reza' haberini yapan muhabir Ufuk Köroğlu’nun ailesinin yaşadığı eve de polis baskın düzenledi. Hakkında gözaltı kararı bulunan Köroğlu, evde olmadığı için gözaltı işlemi yapılamadı. Karşı'nın eski imtiyaz sahibi Turan Ababey de gözaltına alınanlar arasında. Eski Yayın Yönetmeni Kutlu Esendemir icin yakalama kararı var. Aydınlık muhabiri Mehmet Bozkurt da gözaltına alındı. Bozkurt'un Karşı gazetesi yöneticiliği yaptığı dönemle ilgili olarak suçlandığı öğrenildi. Operasyonları Mali Şube'nin yapması dikkat çekti. Bozkurt'un sabah 6'da evinden gözaltına alındığı öğrenildi.

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonları ile ilgili yazdıkları haberlerle bilinen gazeteci Bayram Kaya İstanbul'da, Millet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Değer Özergün de sabah erken saatlerde Bursa'da gözaltına alındı. Karşı gazetesinde 'Senin önüne yatarım Reza' haberini yapan muhabir Ufuk Köroğlu’nun ailesinin yaşadığı eve de polis baskın düzenledi. Hakkında gözaltı kararı bulunan Köroğlu, evde olmadığı için gözaltı işlemi yapılamadı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!3.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi4.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'5.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!
6.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı7.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı8.Mahkeme salonunu birbirene katmışlardı: Daltonlar'ın cezası belli oldu!9.Rusya cephesinden ilk açıklama: Rus İHA'larının Türkiye'de ne işi var?10.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamik...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...


