İşte çok sert Zarrab tweeti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 23 2016
Paylaş
X Post
CHP lideri, hafta sonu Miami’ye geldiği sırada havalimanında FBI ajanları tarafından yakalanan ve pazartesi günü de Miami’de çıkarıldığı federal mahkeme tarafından tutuklanan Reza Zarrab için işte bu tweeti paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Reza Zarrab Türkiye'de hayırsever, Amerika’da 75 yıl hapsi istenen bir iş adamı! Zarrab acaba şimdi önüne yatacak Bakan bulabilecek mi?" şeklinde mesaj yüklü tweet paylaştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AYM Başkanı kendi söylediğine inanıyor mu acaba? Anayasa mı kaldı?2.AB'den Türkiye İçişleri Bakanlığı'na: Entegrasyon ortak değerlere dönülmesinden geçiyor!3.İki cümle edemedi! Avrupa Konseyi'nin insan hakları komiseri sınıfta kaldı!4.Açlık grevindeki bir madenci pazar listesini gözyaşlarıyla gösterdi: Evine 1 kilo domates alamadı5.Hani 'Nas' vardı? Tek adam rejimi 2020'den beri faize 5.5 trilyon TL ödedi!
6.Mücahit Birinci'den AKP'ye 'demokratikleşme' uyarısı: İlk seçimde başa CHP gelir7.Embrace Relief'ten 'Kimse Yok Mu?' Diyenlere Kurbanla Kardeşlik Köprüsü8.Suçlama çok ağır: Nusret'in kardeşi Özgür Gökçe tutuklandı9.Açıklamasıyla tepki çekmişti: Ayaş kaymakamına soruşturma!10.Arakçi başarısızlık için ABD'yi sorumlu tuttu!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

AYM Başkanı kendi söylediğine inanıyor mu acaba? A...

AB'den Türkiye İçişleri Bakanlığı'na: Entegrasyon ...

İki cümle edemedi! Avrupa Konseyi'nin insan haklar...

Açlık grevindeki bir madenci pazar listesini gözya...

Hani 'Nas' vardı? Tek adam rejimi 2020'den beri fa...







