Zeybekçi: Türkiye bu sene başkanlık sistemiyle mutlaka tanışacak


AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 67'nci İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Ekonomi eski Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, "Yeni bir anayasa, yeni bir sistemle, yeni bir başkanlık sistemiyle bu ülke Allah'ın izniyle bu sene mutlaka ve mutlaka tanışacaktır." dedi.

Ak Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 67'nci İl Danışma Meclisi toplantısı Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya, Ekonomi eski Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, İl Başkanı Ömer Özmen ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ömer Özmen, "2019 yılında 3 seçim birden var. O güne kadar durmadan çalışmalıyız." dedi.

Özmen'in ardından kürsüye gelen Ekonomi eski Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, 2019 yılına kadar partililerden rehavete kapılmamalarını isteyerek, şunları kaydetti: "İl Başkanımızın söylediği gibi 2019 yılına kadar beklemeyin. Ülkemizi bütün prangalarından rahatlatacak, bu ülkeyi artık bir daha arkasına dönüp bakmadan dörtnalla koşturacak bir anayasayla, yeni bir sistemle, yeni bir başkanlık sistemiyle bu ülke Allah'ın izniyle bu sene mutlaka ve mutlaka tanışacaktır. Onu da siz yapacaksınız. Onu da biz yapacağız. Onun için sakın rehavet içinde olmayın ha. Bütün il başkanımıza, kadın kolları başkanımıza, gençlik kolları başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza bütün teşkilatlarımıza benden söylemesi. Şu andan itibaren sandık sandık, seçmen seçmen, bütün sandık başkanlarımıza, bütün mahalle başkanlarımıza, bütün temsilcilerimizle durmak yok, yola devam. 2016 inşallah hayırlara vesile olacak.

HDP'YE BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE YÜKLENDİ

2016 inşallah bu ülkenin ve bu milletin başının en dik noktaya geldiği yıl olacak. Birileri vardı ya, hiçbir şey yapamayıp da bu ülkede, bu memlekette benim o aslan gibi Kürt kardeşimi suiistimal eden istismar eden. Bu millet 80 tane milletvekili verdi sana. Neden? 'Demokrasi ve milletin iradesiyle git, siyaset yap' dedi. Sen dedin 'Türkiye partisi olacağım', sen dedin 'bu ülkede sistemin içerisinde demokrasi ve hukuk standartlarında siyaset yapmak istiyorum' diye. Sen dedin de senin ipini elinde tutanlar demedi tabi. Çıktı dedi ya hani '7 Haziran'dan önce seni başkan yaptırmayacağız.' Göreceksin olacak mı olmayacak mı?" CİHAN
<< Önceki Haber Zeybekçi: Türkiye bu sene başkanlık sistemiyle mutlaka... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER