'Zırhlı araca molotof atmaya çalışan eylemci vurularak etkisiz hale getirildi'


Batman Valiliği polise yapılan molotoflu ve el yapımı bombalı saldırı olayı ile ilgili açıklama yaptı. Valilik, "TEM Şube Müdürlüğümüze bağlı zırhlı ekibimize bir kişi tarafından EYP atılmış, daha sonra aynı kişi Özel Harekat Şube Müdürlüğümüze ait zırhlı araca molotof atmaya çalıştığı esnada sol ayağından vurularak etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Cudi Mahallesi 3526 sokak üzerinde 25-30 kişilik yüzleri kapalı ve ellerinde molotof kokteyli, havai fişek ve el yapımı patlayıcı (EYP) olan şahısların yolu trafiğe kapatmaya çalıştığı belirtildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yolu kapatan 25-30 kişilik yüzleri kapalı ve ellerinde Molotof kokteyli, havayi fişek ve EYP bulunan eylemcilere zırhlı ekiplerimizce dağılmaları için müdahalede bulunulmuştur. Bu esnada TEM Şube Müdürlüğümüze bağlı zırhlı ekibimize bir kişi tarafından EYP atılmış, daha sonra aynı kişi Özel Harekat Şube Müdürlüğümüze ait zırhlı araca molotof atmaya çalıştığı esnada sol ayağından vurularak etkisiz hale getirilmiştir. Yaralanan şahıs hastanede tedavi altına alınmıştır. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır." CİHAN
<< Önceki Haber 'Zırhlı araca molotof atmaya çalışan eylemci vurularak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER