Zirve Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ilk öğrencileriyle eğitime başladı

Zirve Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ilk öğrencileriyle eğitime başladı

Zirve Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ilk öğrencilerini alarak eğitime başladı.

Açılış dersi Turgut Özal Üniversitesi Rektörü ve Diş Hekimi Prof. Dr. Abdülkadir Şengün'ün katılımıyla Zirve Üniversitesi Rektörlük konferans salonunda gerçekleşti. Burada konuşan Şengün, "Diş hekimliği kutsal bir meslek ve aynı zamanda sanatsal icranızı ortaya koyabileceğiniz bir meslektir. Zirve Üniversitesi'nde böylesine güzel bir ortamda ve uygulama laboratuvarlarında eğitim göreceğiniz için şanlısınız. Şu andan itibaren hepiniz birer diş hekimisiniz ve bunun sorumluluğunu taşıyorsunuz. Kendinizi sürekli geliştirip mesleğinizi en iyi şekilde yapmak için daha çok çalışmalısınız." dedi.

İdeal diş hekiminin hangi özelliklere sahip olması gerektiğini anlatan Şengün, şunları söyledi: "İdeal bir diş hekimi, kendisiyle ve çevresiyle barışık, iletişimi kuvvetli olan, sevimli, pratik becerilere sahip, dışa dönük araştırmalara ve gelişmelere açık olan kişilerdir. Her hastanın durumu ve psikolojisi farklı olarak karşınıza gelir. Hastalarınızın duygularına da gerektiğinden fazla önem vermeniz gerekiyor. Çünkü o hastalarınız sizlere güvenerek samimiyetlerinize inanarak kendilerine emanet ederler. Maddi konular diş hekimi ve hasta arasında hiçbir zaman yer almamalıdır. Öncelikli hedef hep kaliteli hizmet vermek olmalıdır."

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa da "Zirve Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini hem bölgemizin hem ülkemizin hem de uluslararası arenanın kaliteli diş hekimleri ihtiyacını gidermek için uygulama laboratuvarlarımızı ve akademik kadromuzu güçlü bir şekilde kurup hizmete açtık. Fakültemizin kurulmasında emeği geçen başta mütevelli heyet üyelerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Zirve Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ilk öğrencileriyle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER