Zonguldak'ta 'inek' tartışması kanlı bitti: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Zonguldak'ta 'inek' tartışması kanlı bitti: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 'tarlaya giren inek' tartışması yüzünden iki kadın arasında çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay, Alaplı ilçesine bağlı Aşağıdoğancılar köyü Tekke Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Bakiye İntepe (53) ile Nevin Karaca (46), tarlaya giren inek yüzünden tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada bıçaklara sarılan Bakiye İ. ve Nevin K., birbirlerini ağır yaraladı. Olay yerine çağırılan 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından her iki yaralı da Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Bakiye İ., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağır yaralı olan Nevin K. ise Ereğli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayı anlatan köylülerden Onur Yüksel, "Nevin yengenin inekleri Bakiye yengenin serasına girerek mahsulleri yemiş. Bakiye yenge de Nevin yengenin yanına giderek 'inekleri başıboş bırakıyorsun, ürünlerimi yiyor' demiş. Nevin yenge de 'bana hakaret ettin' diye Bakiye yengeye dava açıyor. Dava açtıktan sonra dava ediyor, sonra bu olaylar yaşandı" şeklinde konuştu.

Bir kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin de ağır yaralandığı olayla ilgili jandarma ekipleri tahkikat başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Zonguldak'ta 'inek' tartışması kanlı bitti: 1 ölü,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER