Zulmün geldiği nokta: Oğlu tutuklandıktan sonra..

Oğlu ‘cadı avı’nda tutuklanan anne, yatalak hale geldi. "Oğlumun tutuklanmasının hemen ardından, eşimin ailesi araya mesafe koydu. Aile ilişkilerimiz bozuldu. Yatalak olan eşimi, akrabaları ayaküstü görmeye geliyorlar. Zaten herhangi bir muhabbetimiz de olmuyor. Bütün ilişkilerimiz bitti. Birilerinin etkisiyle iş sözleşmelerimiz de iptal edildi. Kiralık araçlarımızı, iki dairemizi satmak zorunda kaldık. Gelinim tek başına İstanbul gibi büyük bir şehirde iki çocuğunu büyütüyor"

Nefret operasyonunda isyan: Vatan haini kim vatan evladı kim hepiniz göreceksiniz

(Video Arşiv)

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasını yürüten Teknik Şube Amiri Başkomiser Mustafa Demirhan’ın ailesinin yaşadıkları, zulmün geldiği noktayı göstermesi adına önemli. Başkomiser Mustafa Demirhan’ın babası Erdal Demirhan, oğlunun tutuklanmasının ardından eşinin, yakalandığı hastalık sebebiyle yatağa mahkûm olduğunu söylüyor. Demirhan, geçtiğimiz hafta hastanede yoğun bakım ünitesine kaldırılan eşi Mukaddes hanımın artık son günlerini yaşadığını anlatıyor. Demirhan, “Oğlumun tutuklanmasının hemen ardından, eşimin ailesi araya mesafe koydu. Aile ilişkilerimiz bozuldu. Yatalak olan eşimi, akrabaları ayaküstü görmeye geliyorlar. Zaten herhangi bir muhabbetimiz de olmuyor. Bütün ilişkilerimiz bitti. Birilerinin etkisiyle iş sözleşmelerimiz de iptal edildi. Kiralık araçlarımızı, iki dairemizi satmak zorunda kaldık.” ifadelerini kullandı.


Oğlum hukukun gereğini yaptı

Erdal Demirhan, oğlu ile birlikte soruşturmayı yürüten emniyet mensuplarına ise sonuna kadar güveniyor. Onların hukukun gereğini yaptıklarınının altını çiziyor. Oğlu ve diğer polislerin sözde paralel yapı adı altında Hizmet Hareketi’yle irtibatlandırılmasına da tepki gösterdi. Erdal Demirhan, yapılan zulüm sebebiyle gelini Esmahan Demirhan’ın öğretmenliği bırakmak zorunda kaldığını anlatıyor: “Gelinim tek başına İstanbul gibi büyük bir şehirde iki çocuğunu büyütüyor. Ayrıca Mustafa’nın dava süreçlerini takip ediyor. Bazen kendisini bırakıp bana psikolojik olarak destek vermeye çalışıyor. Oğlum tutuklandıktan sonra gelinimin Sivas’ta bir devlet okuluna tayini çıktı. Ardından da devlet okulundan tam günlük Halk Eğitim Merkezi’ne gönderildi. Buraya devam edemediğinden ‘müstafi sayılmak’ suretiyle öğretmenliği bırakmak zorunda kaldı.”

<< Önceki Haber Zulmün geldiği nokta: Oğlu tutuklandıktan sonra.. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER