10 bin kişinin önünde sürpriz evlilik teklifi


Çorum'da Hitit Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde ilginç bir evlilik teklifi yaşandı. Üniversiteden mezun bir öğrenci, 10 bin kişinin gözü önünde sevdiği kıza evlilik teklif etti.

Hitit Üniversitesi'nin Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu'nda düzenlenen mezuniyet töreni renkli bir olaya sahne oldu. Program kapsamında fakülte ve yüksekokullardaki başarılı öğrencilere ödülleri verilirken, stadı dolduran 10 binden fazla kişi ilginç bir evlilik teklifine tanık oldu. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde dereceye giren İşletme Bölümü öğrencisi Firdevs Sevim, ödülünü almak için çıktığı sahnede hayatının en heyecanlı anlarından birini yaşadı.

Hitit Üniversitesi'nden mezun olduğu öğrenilen Mehmet Özcan, üniversite eğitimi sırasında aşık olduğu İşletme Bölümü öğrencisi Firdevs Sevim'e evlilik teklifinde bulundu. Herkesin şaşkın bakışları arasında sahneye çıkan genç, eline mikrofonu alarak "Benimle evlenir misin?" dedi.

Beklemediği bir anda evlilik teklifiyle karşılaşan Firdevs Sevim, "evet" diyerek Mehmet Özcan'a sarıldı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Metin Alkan ve protokol üyelerinin gözü önünde gerçekleşen ilginç evlilik teklifi, Mehmet Özcan'ın yanında getirdiği yüzüğü Firdevs Sevim'in parmağına takmasıyla son buldu. Gençlerin mutlu anına arkadaşları da ortak oldu.

Rektör Alkan da genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
CİHAN
<< Önceki Haber 10 bin kişinin önünde sürpriz evlilik teklifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER