31. Ödemiş Milli Fuarı stant satışları 17 Ağustos'ta başlıyor


İzmir'in Ödemiş ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, her yıl 3-13 Eylül arasında düzenlenen Ödemiş Milli Fuarı, kapılarını 31. defa açacak. 125. Yıl Kültürpark karşında, 17 bin metrekare alanda kurulan fuarda hazırlıklar devam ederken stant yerleri, 17 Ağustos 2015 Pazartesi gününden itibaren satışa sunulacak.

9 ve 16 metrekare ebatlarında tasarlanan stantların fiyatları üç kategoride belirlendi. Fuar alanını çevreleyen kısımda bulunan 77 adet 3x3 metrelik stant 750 TL, giriş kısmında orta alanda yer alan ve A bölümü olarak adlandırılan 48 adet 4x4 metrelik stant 2 bin 500 TL, yine orta alanda fuarın batı kısmında kalan ve B Bölümü olarak adlandırılan kısımda bulunan 48 adet 4x4 metrelik stant ise bin TL'den satışa sunulacak. Sivil toplum kuruluşlarına ücretsiz verilen stantların satışı, Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından yapılacak.

Öte yandan fuar alanının bulunduğu Şehit Turan Emeksiz Caddesi'ndeki 3 bin metrekare alana, kilitli parke taşı döşeniyor. 125. Yıl Kültürpark ile Belediye Düğün Sarayı ve Kongre Merkezi'nin de cadde üzerinde olması, Kiraz ve Beydağ ilçelerinden gelenlerin şehir merkezine uğramadan çevre yolu amaçlı kullanmasının, mevcut asfaltı zamanla yıpratığı belirtildi. Fuar dolayısıyla bölgeye çok sayıda araba geleceği gözönünde bulundurularak, mevcut yolda asfalt yerine daha kullanışlı ve modern görünüme sahip kilitli parke taşı uygulaması yapılmasına karar verildi. CİHAN
<< Önceki Haber 31. Ödemiş Milli Fuarı stant satışları 17 Ağustos'ta... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER