34 hakem, FIFA kokartı taktı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen 2016’da FIFA kokartı takacak olan hakemler için kokart töreni düzenlendi. FIFA'nın onayıyla belirlenen kokart listesinde 34 hakem yer aldı.

34 hakem, FIFA kokartı taktı

TFF tarafından Antalya’da düzenlenen Kış Semineri’nde hakemlere FIFA kokartları takıldı. FIFA hakemleri; Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Mete Kalkavan, Ali Palabıyık, Alper Ulusoy ve Deniz Ateş Bitnel’in kokartlarını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağtay Kılıç takdim etti. 

FIFA yardımcı hakem kokartı takan isimler; Bahattin Duran, Tarık Ongun, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Satman, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz, Ekrem Kan, Ceyhun Sesigüzel,Fevzi Demirhan, Kerem Ersoy oldu. 

FIFA futsal hakemleri kokartını ise Kamil Çetin, Ozan Soykan, Sabit Selvi ve Serhat Çelik taktı. Murat Ergin Gözütok, Yeliz Topaloğlu, Özcan Sultanoğlu ve Bülent Kökten’e FIFA plaj futbolu hakemi kokartı takdim edildi. 

Kadın hakemlerde ise FIFA kokartını, Melis Özçiğdem, Neslihan Muratdağı, Sibel Kolçak ve Dilek Koçbay takmaya hak kazandı. FIFA kokartı takan kadın yardımcı hakemler; Deybet Gök, Sibel Yamaç Tamkafa, Betül Nur Yılmaz ve Belgin Kumru oldu. FIFA futsal kadın hakem kokartını ise Fatma Özlem Tursun taktı. 

Kokartlarını takan hakemler hep birlikte sahneye çıkararak hatıra fotoğrafı çektirdi. 
<< Önceki Haber 34 hakem, FIFA kokartı taktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER