Fenerbahçe Zarate'ye çok yakın

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği söylenen Arjantinli forvet Mauro Zarate'yi Genoa kiralamak istedi. Lazio başkanı Claudio Lotito ise Fenerbahçe'yle temas halinde olduklarını belirtti.

Fenerbahçe Zarate'ye çok yakın

İtalya Serie A ekiplerinden SS Lazio'nun başkanı Claudio Lotito, Fenerbahçe'nin istediği Arjantinli yıldız forvet Mauro Zarate'nin fiyatını belirledi.
Genoa bölgesinin en önemli gazetelerinden olan Il Seculo XIX'in haberine göre; Lazio'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve teknik direktör Vladimir Petkovic'le anlaşmayan Mauro Zarate için Marco Borriello, Ciro Immobile gibi forvetlerinden verim alamayan Genoa nabız yokladı.

Kiralık formülü üzerinde duran Genoa'ya ise SS Lazio'nun başkanı Claudio Lotito, oyuncu için Fenerbahçe'yle görüştüklerini ve Fenerbahçe'den 9.5 milyon euro istedikleri cevabını verdi. Fenerbahçe'ye olan görüşmelerin tıkanması durumunda Genoa'nın kiralama teklifini düşüneceği ifade edilen Lotito'ya rağmen Mauro Zarate'nin, Genoa'ya gitmek istemediği iddia ediliyor.

Daha önce La Gazzetta dello Sport Fenerbahçe'nin Zarate'yi istediğini yazmış, Zarate'nin menajeri Franco Di Jorrio da Fenebrahçe ile temas halinde olduklarını ve transfer için Lazio ile görüşüldüğünü duyurmuştu.

'HAMAD'DAN VAZGEÇ ZARATE'Yİ AL'

Bir yandan Zarate transferi için anlaşma zemini yoklayan Fenerbahçe ve Lazio diğer yandan da genç bir futbolcu için karşı karşıya gelebilir. İsveç'in Malmö ekibinde forma giyen 1990 doğumlu orta saha oyuncu Jiloan Hamad'ı Lazio'nun yanında Fenerbahçe'nin de istediği ifade edilirken genç oyuncu için Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'den ilginç bir öneri geldi. Tare'nin, Fenerbahçe'ye Hamad transferinden vazgeçmesi halinde Zarate konusunda yardımcı olabileceklerini önerdiği iddia edildi...

<< Önceki Haber Fenerbahçe Zarate'ye çok yakın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER