A Milli Takım da İstanbul'daki antrenmanını iptal etti


Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 26. haftasında bu akşam oynanması gereken Galatasaray-Fenerbahçe derbisi güvenlik nedeniyle iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından, A Milli Takım'ın İstanbul programında da değişikliğe gidildi.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre A Milli Futbol Takımı'nın yarın İstanbul'da yapacağı antrenmanın iptal edildiği, Antalya seyahatinin saatinin ise öne çekildiği belirtildi.

A Milli Futbol Takımı'nın 24 Mart'ta İsveç ile Antalya'da ve 29 Mart Salı günü de Avusturya ile Viyana'da yapacağı maçlar için duyurduğu kamp programında değişikliğe gidildi.

Buna göre, daha önce 21 Mart Pazartesi akşamı saat 22.30'da Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket edeceği açıklanan A Milli Futbol Takım kafilesi; aynı gün saat 12.00 uçağıyla Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya gidecek.

A Milli Futbol Takımı'nın, yarın saat 12.00'de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda basına kapalı olarak yapacağı ilk çalışmasının iptal edildiği de belirtilen açıklamada, "A Milli Futbol Takımı, İsveç maçının ilk çalışmasını yarın saat 19.00'da Antalya'da konaklayacağı Regnum Carya Golf&Spa Resort'un antrenman sahasında yine basına kapalı olarak gerçekleştirecek." denildi.
CİHAN
<< Önceki Haber A Milli Takım da İstanbul'daki antrenmanını iptal etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER