Abdullah Avcı: Bugünkü oyun beni tatmin etmedi


Türkiye Kupası A Grubu'nda Amed Sportif Faaliyetler'le 2 - 2 berabere kalan Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı, son dakikada da olsa kağıt üzerindeki hedeflerine ulaştıklarını ancak oyunun kendisini tatmin etmediğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Abdullah Avcı, gruba seri başı olarak başladıklarını hatırlatarak, "Grubu lider bitirme gibi ulaşılabilir bir hedef koymuştuk. Bugün itibariyle kağıt üzerinde baktığımızda bunu gerçekleştirmiş olduk. Bugün futbolu kimle oynarsan oyna, küme fark etmeksizin oyunun doğrularını yaparsan, birlikte hareket edersen bunun karşılığını alırsın. Kaliten o zaman ortaya çıkar. Bugün itibariyle biz harika bir gol yememize rağmen oyuna hiç giremedik. İkinci yarı biraz hareketlendik. Ama yeterli pozisyonları da üretemedik. Son dakika da olsa bu hedefe ulaşmak kağıt üzerinde önemlidir. Bugünkü oyun beni tatmin etmemiştir ama hedefe ulaştığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Üç gün sonra grupta birinci bitirmenin avantajıyla kendi evlerinde son 16 maçına çıkacaklarını belirten Abdullah Avcı, "Daha evvelden kulüp tarihinde çeyrek final ve finali oynamış bir takım olarak hedefe koyduğumuz finale adım adım gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"GENÇ FUTBOLCULAR DOĞRU EĞİTİM ALDIKLARINDA YARIŞMANIN İÇİNDE OLACAKLARDIR"

Gruptan çıkmayı garantilemelerine rağmen daha genç bir kadroyu tercih etmemesiyle ilgili bir soru üzerine Abdullah Avcı, "Geçen sene itibariyle ayakları üzerinde doğru duran bir takım oluşturduk. Akademi projesi var. Bu bir ekimdir. Ekim yaptıktan sonra karşılığını alırsın. A Takım'la antrenmanlara çıkan oyuncular var. Şu an itibariyle 1996 doğumlu Altuğ'u kullanıyoruz. Musa bizim için bir yatırım oyuncudur o da 1996 doğumludur. Bunun sayısının ileri ki senelerde yatırımın karşılığında çoğaltmayı düşünüyoruz. Onlar da doğru eğitim alıp geldiklerinde bu yarışmanın içinde olacaklardır." cevabını verdi.

AMED SPORTİF FAALİYETLER CEPHESİ ÜZGÜN VE KIZGIN

Bu arada Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Harun Kılıç, basın toplantısına gelmedi.

Öte yandan karşılaşmanın 90+5. dakikası içinde Medipol Başakşehir'in Semih Şentürk'ün ikinci golü ile beraberliği yakalaması gerginliğe neden oldu. Bu golle liderlik şansını kaybeden Amed Sportif Faaliyetler'in oyuncuları hakeme tepki gösterirken, bu sinirlilik halleri maçın ardından iki takım oyuncuları arasında soyunma odasına giden koridorda da devam etti ve iki rakip oyuncuları arasında tartışmalar yaşandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Abdullah Avcı: Bugünkü oyun beni tatmin etmedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER