Abdullah Avcı: Bulunduğumuz sıralarda dolaşabilmek için kazanmak önemliydi


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde şuanda bulundukları sıralarda dolaşabilmek için Antalyaspor maçının önemli olduğunu ve bu maçtan galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ise oyuncularının taktiklerini yerine getirmesinin kendisini mutlu ettiğini ancak galip gelemediklerini ifade etti.

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 18. haftasında Antalyaspor evinde Medipol Başakşehir'i konuk etti. Karşılaşma 2-1 rakip takım Medipol Başakşehir'in üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonrası her iki takım hocaları da karşılaşmayı değerlendirdi.

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalyaspor'un yeni hoca ile birlikte sistemlerde oynama olacağını, rakibin 3'lü ve 4'lü şekilde oynadığını, aynı zamanda adam adama alan savunması da yaptıklarını açıkladı. Kendilerinin tüm bu taktiklere karşı düşünerek planlarını onun üzerine yaptıklarını söyleyen Abdullah Avcı, "İlk 15 dakika oyun tamamen bizim istediğimiz gibi, top kontrolü bizim elimizde çalıştığımız hücum opsiyonları kenarları kullanmak bununla beraber bulduğumuz gol ilk 15 dakika oyunda ikinci golü de bulabilirdik. Ama 15'nci dakikadan sonra rakibin bireysel yetenekli oyuncuları hem duygularıyla hareket etmesi bizim kaybettiğimiz bir topla golü yedik." dedi.

Oyunun bu sürecinden sonra geçiş oyununa döndüğünü belirten Avcı, 15 ila 45'nci dakikalar arasında oyunun tekrardan dengelendiğini, ikinci yarıda kontrolü tamamen kendilerine geçirdiklerini ve burada hem golü bulduklarını hem de çok gol kaçırdıklarını ifade etti.

"KAZANMAMIZ GEREKEN MAÇTI"

Kendileri için önemli olan ikinci yarının başlangıcı olduğunu kaydeden Abdullah Avcı konuşmasına şöyle devam etti: "Buradan özellikle geçen hafta içinde Kasımpaşa'nın kaybetmesi, Akhisar'ın kaybetmesi, Galatasaray'ın kazanması bizim de buralarda dolaşabilmemiz için kazanmamız gereken bir maçtı. Beni öncelikle oyun kalitesi memnun etti. Bununla beraber sonuç almak son derece mutluluk verici. Hem rakibi hem oyuncularımı tebrik ediyorum. Yolumuza devam ediyoruz."

JOSE MORAİS: OYUNCULARIM TAKTİKLERİMİ YERİNE GETİRDİ, MAALESEF OLMADI

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, karşılaşmada çok heyecanlı hızlı anlar olduğunu, takımın taktiklerini yerine getirmeye başladığını ve çok fazla gol pozisyonuna girmesine rağmen olmadığını ifade etti.

Rakibin çok kaliteli olduğunu savunan Antalyaspor Teknik patronu Morais, girdikleri pozisyonları gole çevirmeyi başaramadıklarını, ikinci golü atmaya yaklaşmışken kalelerinde golü gördüklerini ve buda planlarını alt üst ettiğini söyledi. Morais, maçla ilgili sözlerini şöyle tamamladı:

"Takımın ikinci golü yedikten sonra elinden geleni yapmasında dolayı memnunum. Önümüzdeki hafta daha iyi olacağımızdan umut ediyorum. İki yeni oyuncumuz takımımıza yeni katıldı. Onların yanı sıra oyuncularımın hepsinin enerjisinden memnunum."

CİHAN
<< Önceki Haber Abdullah Avcı: Bulunduğumuz sıralarda dolaşabilmek için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER