Abdullah Avcı: Deplasmanda puan puandır


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyun kalitesi tatmin edici olmasa da kazanmaya yakın tarafın kendileri olduğunu belirtti. Tecrübeli hoca, yine de deplasmanda alınan bir puanın iyi olduğunu belirtti.

Avcı, 1-1 biten Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oyun planımız; rakibin stoperlerine biraz baskı yapmamak, orta sahada baskı yapmaktı. Rakibimiz kenarda ve merkezde boşluklar veriyordu. Duran top da bizim için önemli bir çözüm noktasıydı. Duran topla öne geçtik. Daha etkili olabilirdik, daha fazla topa sahip olabilirdik, oyunu daha evvel koparak bilirdik. Kalecinin kurtardığı 3-4 tane pozisyonumuz vardı. Çok pozisyon vermedik. Duran top sonrası gol yedik." dedi.

İkinci yarı oyunun tamamen kendilerinin elinde olduğunu kaydeden başarılı taktisyen, yanlış orta, yanlış pas, yanlış tercih ve yanlış şutlardan dolayı sonuca gidemedikleri özeleştirisinde bulundu. Oyun kalitesi tatmin edici olmasa da kazanmaya yakın tarafın kendileri olduğunu savunan Avcı, "Avrupa yarışı bizim için devam ediyor. Trabzonspor'u yaklaştırmadık. Deplasmandan puanla döndük. Deplasmanda puan puandır. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kalan 6 haftada kazanmaya devam edip, olduğumuz yeri korumaya, biraz daha yukarıya yakınlaşmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Abdullah Avcı: Deplasmanda puan puandır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER