Abdullah Avcı: İkinci yarı daha yüksek puan alacağımızı düşünüyorum


Medipol Başakşehirspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligin ilk yarısında geçen sezonki puanın üstüne çıktıklarını, ikinci yarıda daha fazla puan toplayacaklarına inandığını belirtti.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 17. hafta maçında deplasmanda 2-1 kaybettikleri Çaykur Rizespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısına gelen Abdullah Avcı, burada yaptığı açıklamada, "İlk 30 dakika Çaykur Rizespor biraz daha üstün oynadı. 30 dakika oyunu çok dengeli geçiremedik. Ondan sonra dengeli ve berabere gitmeye başladı. Sonrasında golü bulduk ve devreye öyle girdik." dedi.

İkinci yarı her şeyin istedikleri gibi gelişeceğini beklerken 10 kişi kaldıklarını anlatan Avcı, mücadelede oyun 11'e 11 devam etseydi 2'yi 3'ü de bulabileceklerini de iddia ederek şöyle devam etti:

"Hocamızın vermediği bariz faul, onun dönüşünde bir kişi eksik kaldık. Ondan sonraki bölümde Rizespor hem coşkuyu yakaladı, hem oyunun içinde kaldı. Saha içinde doğru kaldık, çok fazla pozisyon vermedik ama iyi çakışlar yapamadık. O pozisyondan sonraki psikolojimiz sağlıklı olmadı. Eğer maçta sahada 11, 11 kalsaydık belki 2-3'ü bulabilirdik."

Sezonun ilk yarısında 29 puan topladıklarını hatırlatan başarılı hoca, "İlk yarı itibarıyla geçen senenin üzerine çıktık. İkinci yarı itibariyle de daha yüksek puan alacağımızı düşünüyorum." dedi.

Bir soru üzerine, yenilginin faturasını hakeme kesmediğini dile getiren Avcı, "Fatura kesmiyorum. Kırmızı kart doğru olabilir ama ondan önce faulü vermiyor. Kendimizi geliştirebilmemiz için daha dikkatli olmamız lazım. Bu bizim için de hakemler için de oyuncular için de böyle." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Abdullah Avcı: İkinci yarı daha yüksek puan alacağımızı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER