Abdullah Gül: Ülkenin geleceği için herkes elinden geleni yapacaktır

Abdullah Gül: Ülkenin geleceği için herkes elinden geleni yapacaktır

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Beykoz'daki Çubuklu İlkokulu'na gelerek oyunu kullandı. Çıkışta gazetecilerin 'Koalisyon ihtimali var mı' sorusuna Gül, "Şimdi millet iradesini sandığa yansıtacak. Ondan sonra artık Türkiye'de hep beraber olma, Türkiye'nin geleceği çocuklarımızın geleceği için eminim ki herkes elinden geleni yapacaktır." dedi.

Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Çubuklu İlkokulu'na gelerek 1139'ncu sandıkta oyunu kullandı. Gülün oyunu kullandığı sınıfta Yüksek Seçim Kurulu'nun görevlendirdiği İtalyan Parlamentosu'ndan iki gözlemci de hazır bulundu.

Oy kullanmasının ardından okul çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Gül, "Tabi demokrasinin en güzel yanlarından birisi bu şekilde seçimlerle milli iradenin ortaya çıkmasıdır. O da bugün olacak. İnşallah memleketimiz için her şey hayırlı olur. Bütün vatandaşlarımızın herkesin bu vatandaşlık görevini yapması, gelip oyunu kullanması çok önemli. Ülkesine sahip çıkma anlamına gelir. İnşallah neticeler de memleketimizi için hayırlı olur, iyi olur." dedi.

Gazetecilerin 'Koalisyon ihtimali var mı' sorusuna Gül, "Artık tabi millet kararını veriyor. Herkes konuştu. Dolayısıyla gayet açık seçik herkesin düşüncelerini ifade ettiği bir seçim kampanyası. Neticesinde artık şimdi millet iradesini sandığa yansıtacak. Ondan sonra artık Türkiye'de hep beraber olma Türkiye'nin geleceği çocuklarımızın geleceği için eminim ki herkes elinden geleni yapacaktır." diye konuştu.

Daha sonra Gül ve eşi araçlarına binerek okuldan ayrıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Abdullah Gül: Ülkenin geleceği için herkes elinden geleni... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER