Acun'dan Enes Kanter'e sansür

TV8’de yayınlanan Survivor programının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’dan NBA takımlarından Oklahoma City Thunder’da oynayan ve başarılı bir sezon geçiren Türk basketbolcu Enes Kanter’e sansür geldi.

Acun'dan Enes Kanter'e sansür

Golden State ile Oklahoma arasında oynananacak olan final maçında, 23 yaşında olmasına rağmen piyasanın en genç ve en potansiyelli pivotu olarak görülen Enes Kanter’in isminin geçmemesi manidar görüldü.

Acun Ilıcalı, programın dün yayınlanan bölümünde yarışmacılara üç büyük ödül verileceğini ve bu ödüllerden birinin NBA Batı Konferansı finalini ön sıralarda izleme imkanı olacağını söyledi.

Batı finalinde karşılaşacak iki takımdan biri olan Oklahoma’nın Kevin Durant, Russell Westbrook ve Enes Kanter gibi yıldızları bünyesinde barındırmasına rağmen Ilıcalı, takımın Türk yıldızı Enes Kanter’in ismini ısrarla söylemekten kaçındı.

Acun Ilıcalı’nın iki takım oyuncularının isimlerini sayarken Türkiye’yi gururla temsil eden Türk yıldız Enes Kanter’e yer vermemesi ve ismini ısrarla söylemekten kaçınması sosyal medyada büyük tepki topladı.

Yıldız oyuncu da, sosyal medya hesabından bu duruma tepki gösterdi.

Bu arada NBA Batı Konferansı play-off serisinin 4. maçında Oklahoma City Thunder sahasında Golden State Warriors’ı 118-94 mağlup ederek seride üstünlüğü 3-1’e getirdi. 

Oklahoma City kalan maçlarda bir galibiyet daha alması halinde adını finale yazdıracak.

Kaynak: Yarına Bakış
<< Önceki Haber Acun'dan Enes Kanter'e sansür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER