Adalet Bakanı İpek, gülmesini eleştirenleri sosyal medyada engelledi


Adalet Bakanı Kenan İpek, Ankara'da gerçekleştiren patlama sonrası yapılan basın açıklamasında gülmesini eleştiren Twitter hesaplarını engelledi.

Ankara'da gerçekleştirilen patlama sonrası İçişleri Bakanı Selami Altınok, Adalet Bakanı Kenan İpek ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu basın açıklaması yapmıştı. Bir muhabirin İçişleri Bakanı Altınok'a 'istifa etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna ise Adalet Bakanı Kenan İpek gülmüştü.

Kenan İpek'e başta siyasiler olmak üzere sosyal medyadan da çok sayıda tepki göstermişti. İpek, sosyal medyadan kendisine tepki gösterenleri engelledi. Gazeteci Burcu Karakaş, Twitter hesabından Bakan İpek'in kendini engellediğini, "Adalet (!) bakanımız engellemiş. Sansürleyeceğinize #İstifaEdin #GülmeİstifaEt" ifadeleri ile duyurdu.

Bakan İpek ayrıca Çağdaş Hukukçular Derneği Ankara Şubesi'ni de engelledi. Dernek Twitter hesabından şunları paylaştı: "Sırıtmasını hatırlattık... Bizi engellemiş. Her platformda yüzüne haykıracağız; Hiç mi utanmadın sırıtırken..." CİHAN
<< Önceki Haber Adalet Bakanı İpek, gülmesini eleştirenleri sosyal medyada... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER