Adana İnşaat Fuarı, üç kıtayı buluşturuyor


Adana'da bu yıl 10'uncusu organize edilen İnşaat Fuarı'nda sektördeki lider firmalar boy gösterecek.

Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 18-21 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Adana İnşaat Fuarı'nda sektörün profesyonelleri, Türkiye genelinde 40'a yakın il ile Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarından gelecek davetlilerle buluşacak.
Tam adı 10. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı olan Adana İnşaat 2016'nın çatısı altında 8. Adana Kent 2016, 9. Adana IHS 2016 ve Adana Yapıda Yenilikler fuarları da eş zamanlı düzenlenecek.

Geçen yıl 170 firmanın stant açtığı İnşaat Fuarı'nı 4 günlük süreçte 34 bin kişinin ziyaret ettiğini hatırlatan Tüyap Adana Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Adana İnşaat Fuarı, sektörün Doğu Akdeniz'deki en büyük buluşmasını sağlıyor. Bu yıl 10'uncusu organize ettiğimiz fuar, sektöre büyük ivme kazandıracak." dedi. İlhan Ersözlü, bu yılki fuarda bölgedeki elit firmaların ürün, hizmet ve projelerinin uluslararası vitrine çıkacağını vurguladı. Ersözlü, Tüyap'ın Mısır, Rusya, Bulgaristan Gürcistan, İran ve Makedonya'daki ofisleri aracılığıyla Avrupa, Asya ve Afrika'dan yatırımcıların davet edildiğini, yurt içinden ise 40'a yakın ilden katılımının sağlanacağını belirtti.

Fuarların bölgesel anlamda inşaat sektörünün en önemli pazarlama etkinliği olacağını kaydeden Ersözlü, "İzolasyondan tesisata, boyadan vitrifiye ürünlerine, çatı ve cephe kaplamalarından seramik mutfak ve banyoya, kapı ve pencereden ısıtma soğutma sistemlerine, doğal gaz ekipmanlarından tesisat ve yalıtıma, kent mobilyaları park bahçe düzenlemelerinden belediye ihtiyaçlarına kadar yüzlerce ürünün sergileneceği fuarlar, geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılayacak." diye belirtti. CİHAN
<< Önceki Haber Adana İnşaat Fuarı, üç kıtayı buluşturuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER