Adanaspor, Samsunspor'u eli boş göndermek istiyor

Adanaspor, Samsunspor'u eli boş göndermek istiyor

PTT 1. Lig'in 28. haftasında sahasında Samsunspor'u ağırlayacak olan Adanaspor'da hazırlıklar son aşamaya geldi.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesislerinde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlı ekip günü tek antrenmanla noktaladı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi Teknik Direktör Engin İpekoğlu oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1 saat süren antrenman geniş alanda çift kale maçla tamamlandı.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Samsunspor karşılaşmasının zorlu ancak keyifli geçeceğini belirtti.

İpekoğlu, "Ciddi bir rakiple oynayacağız. Kolay maç olmayacak ama keyifli olacağını düşünüyorum. Her iki takımın kadro kalitesi iyi düzeyde. Zor bir maç olacak. Ancak biz de kalan maçlarımızı kazanmak için saha ya çıkacağız. İşimizi ciddiye alan bir ekibiz ve bu doğrultu da sahamızda oynayacağımız Samsunspor karşısında gülen taraf olmak istiyoruz." diye konuştu.

FUTBOLCULAR KÖY OKULUNU ZİYARET ETTİ

Bu arada Merkez Sarıçam ilçesine bağlı Kılıçlı köyü sakinlerinin daveti üzerine Adanaspor'un başarılı futbolcularından Hayrullah Mert Akyüz ve Mehmet Sak, Kılıçlı köyünü ziyaret etti.

İlk olarak Kılıçlı Ahmet Akyürek İlkokulunu ziyaret eden Adanaspor kafilesi buradaki çocuklara forma dağıtarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra köy halkıyla sohbet eden Hayrullah Mert Akyüz ve Mehmet Sak ilgilerinden dolayı köy halkına teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor, Samsunspor'u eli boş göndermek istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER