ADD'den Akit TV hakkında suç duyurusu


Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube yöneticileri, Mustafa Kemal Atatürk'ün 77. ölüm yıldönümündeki yayınıyla tepki çeken Akit TV hakkında suç duyurunda bulundu.

ADD İstanbul Avrupa Yakası Şubeleri üyesi bir grup, Bakırköy Adliyesi önünde bir araya geldi. ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan'ın tüm şubeler ile ortak yaptığı açıklamayı okuyan grup sözcüsü Ali İlhan Gülek, Atatürk ve Cumhuriyet'e yapılan çirkin saldırıların sınır tanımadığını söyledi. Atatürk'e gönülden bağlı insanların bu tür yayınlarla kışkırtılmak istendiğini öne süren Gülek, "Amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ancak bu saldırılara karşı sabrımızın sonsuz olduğu da düşünülmemelidir." dedi.

Gülek, şöyle konuştu: "Mustafa Kemal Atatürk'ü kaybedişimizin 77. yıldönümünde, büyük öndere olan bağlılık ve sevginin bir kez daha kendini göstermesi bu saldırganlığın boyutlarını en üst noktaya taşıdı. Bu saldırganlıklarının özellikle 10 Kasım günü yinelemeleri bir yerlerden işaret ve cesaret aldıklarının göstergesidir. Bu saldırganlıkta ön sırayı kimseye kaptırmayan Yeni Akit adlı sözde basın ve medya kuruluşunun siyasal iktidarla olan ilişkisinin yandaşlıktan çok öte olduğu bilinmektedir." açıklamanın ardından slogan atan grup, üyeleri daha sonra dilekçelerinin savcılığa vermek için Bakırköy Adliye'sine girdi. CİHAN
<< Önceki Haber ADD'den Akit TV hakkında suç duyurusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER