Adı resmen caddeye verildi

Trabzon’un Yomra ilçesi belediye meclisi, Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart göstererek dünya gündemine oturan Salih Dursun’un adının bir caddeye verilmesini resmen onayladı.

Adı resmen caddeye verildi

Hazırlanan tabelanın da önümüzdeki günlerde Salih Dursun’un da katılımıyla düzenlenecek törenle caddeye takılacağı belirtildi.

Spor-Toto Süper Lig’de önceki hafta oynanan Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel, Trabzonspor’un 4 oyuncusuna kırmızı kart göstermişti. Bordo-mavili futbolculardan Salih Dursun da, hakemin kararlarına tepki olarak Bitnel’e kırmızı kart çıkarmış ve dünya gündemine oturmuştu. Gelişmelerin ardından Salih Dursun’un adının Yomra ilçesinde bir caddeye verileceği açıklanmıştı.

MECLİS TOPLANDI

Yomra belediye meclisi, Mart ayı toplantısını bugün gerçekleştirdi. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu başkanlığında toplanan mecliste, Salih Dursun’un adının liman bölgesine giden caddeye verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi. Başkan Sağıroğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Salih’in gösterdiği dik duruş karşısında biz de sözümüzü yerine getirdik. Futbolcumuz Galatasaray maçında hakeme karşı haklı bir duruş sergilemişti. Olay ülkenin gündemini aşarak dünya gündemine oturdu. Salih, Trabzon’un ve Trabzonspor’un tarihine geçti. Biz de meclis üyesi arkadaşlarımızla üzerimize düşeni yerine getirdik. Liman bölgesine Salih Dursun Caddesi ismini verdik. Önümüzdeki günlerde de caddeye tabelalarımızı dikeceğiz.”

Başkan Sağıroğlu, caddenin açılışını Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve futbolcu Salih Dursun’un da katılımıyla yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi. Caddeye asılmak üzere hazırlanan tabelanın forma şeklinde olması ve üzerinde ‘Salih Dursun 24 Sokağı’ yazması da dikkat çekti.

<< Önceki Haber Adı resmen caddeye verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER