Adıyaman'da bayram coşkusu

Adıyaman'da bayram coşkusu

Adıyaman'da Vali Mahmut Demirtaş, Kurban Bayramını protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladı. Mimar Sinan Kültür Parkında gerçekleşen bayramlaşma törenine halkın her kesiminden yoğun bir katılım oldu.

Bayramlaşma programına Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Milletvekilleri, İl Jandarma ve Garnizon Komutan Vekili Yarbay Ercan Atasoy, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Milletvekili adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol üyelerinin, vatandaşlarla tek tek bayramlaşması ile başlayan törenin açılış konuşmasını Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu yaptı. Kutlu'nun konuşmasının ardından sırasıyla, MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi ve AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen'e AK Parti Adıyaman milletvekilleri Salih Fırat, İ. Halil Fırat, Adnan Boynukara, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın birer kısa konuşma yaparak birlik beraberlik mesajı verdiler.

Kamu görevlileri ve halkla yapılan bayramlaşma sonrası Vali Mahmut Demirtaş beraberindeki heyet ile birlikte İl Jandarma Komutanlığına geçerek, askeri personel ve vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştı. Açık Cezaevindeki bayramlaşma sonrası Vali Demirtaş başkanlığındaki heyet, Polisevine geçerek, Emniyet Personeli ile bayramlaştı. Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı 80. Yıl Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezine geçerek, burada kalan çocuklarla bayramlaşan Vali Mahmut Demirtaş, çocukların bayramını tebrik etti. Kurum ziyaretlerinin ardından Suriyeli mültecilerin kaldığı Çadırkent'e giden Vali Demirtaş, buradaki mültecilerle bayramlaştı. CİHAN
<< Önceki Haber Adıyaman'da bayram coşkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER