Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde madde bağımlılığının zararları anlatıldı


Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde psikologlar Emine Bahar Aygün ile Sıddık Andiç, 'Madde bağımlılığı' üzerine bir konferansı verdi.

Nezahat Çeçen Konferans Salonu'nda gerçekleşen 'Madde bağımlılığı' konferansına akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açılışında konuşan Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu'ndan Yrd. Doç. Dr. Gamze Yılmaz, öğrencilerin gerçekleştirilen programlarla alanında uzman isimlerden tecrübelerini dinleme fırsatı bulduklarını söyledi.

Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu'ndan Öğr. Gör. Zübeyde Yıldırım, madde bağımlısı olan gençleri kazanmanın yolları hakkında bilgi verdi.

Konferansta Ağrı Devlet Hastanesi'nde görevli psikologlar Emine Bahar Aygün ile Sıddık Andiç, madde bağımlılığı süreci, bağımlılığın işaretleri ve tedavi aşamaları hakkında hastalarından örnekler vererek öğrencileri bilgilendirdi.

Tiyatro gösterisi ve müzik dinletisi ile devam eden program, Öğr. Gör. Yıldırım ve psikologlar Aygün ile Andiç'e teşekkür belgesi verilmesi ile sona erdi. CİHAN
<< Önceki Haber Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde madde bağımlılığının... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER