Ağrılı kayakçılardan Balkan Şampiyonası'nda başarı


Kayaklı Koşu'da Ağrılı milli sporcuları Zozan Malkoç ile Ayşe Saydam Balkan Kıta Kupası'nda ikinci ve üçüncü oldu.

Kayaklı Koşu'da Balkan Kıta Kupası finali Makedonya'nın Mavrovo Kayak Merkezi'nde yapılan final yarışmaları ile sona erdi. Sezon boyu birçok Balkan ülkelerinde yapılan yarışmalarda topladıkları puanlarla Kayaklı Koşu Milli Takımı'nın kadın sporcuları Zozan Malkoç, Balkan Kupası ikincisi, Ayşe Saydam da Balkan Kupası üçüncüsü oldu.

Geçen hafta sonu Bosna-Hersek/Dvorista-Pale'de serbest teknikle yapılan yarışmalarla devam eden Balkan Kıta Kupası Kayaklı Koşu Yarışmaları'nın finali hafta başında Makedonya'nın Mavrovo Kayak Merkezi'nde zor hava ve kar koşulları altında yapıldı.

2015-16 Kış sezon boyunca Türkiye, Hırvatistan, Bosna-Hersek, Makedonya, Yunanistan ve Sırbistan'da yapılması planlanan Balkan Kıta Kupası yarışmalarının Yunanistan ve Sırbistan ayakları kötü hava ve kar koşulları nedeniyle iptal edilmek zorunda kalındı. Sezon içinde bazı ertelemelere rağmen yapılabilen ayaklarda sporcular, Balkan Kıta Kupası Genel Sıralaması'nda üst sıralarda yer alabilmek için mücadele etti.

Yarışmalar sırasında aldıkları puanlarla Kayaklı Koşu Milli Takımı sporculardan Zozan Malkoç, Balkan ikincisi, Ayşe Saydam da Balkan üçüncüsü oldu. CİHAN
<< Önceki Haber Ağrılı kayakçılardan Balkan Şampiyonası'nda başarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER