AK Parti Bodrum'da muhtarlarla bir araya geldi


AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarının dinlendiği toplantıda, yeni seçilen mahalle muhtarları da kendilerini tanıttı.

Çömlekli Mahallesinde bulunan Kır Sofrasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. Kahvaltı eşliğinde yapılan tanışma ve istişare toplantısında muhtarlar sorunlarını ve mahallelerde yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Yeni mahallelere seçilen muhtar adayları ise kendilerini tanıttı.

Toplantı öncesi açılış konuşmasını yapan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, şu sözlere yer verdi: "Sevgili Vekilimiz Nihat Öztürk çok özel bir sebepten dolayı bugün aramıza katılamadı. Selamlarını iletmemi ve gelemediği için özürlerini kabul etmenizi rica etti. Sayın vekilimiz gelemedi ama il başkanımız İhsan Bey aramızda. Bizde İl başkanımızla birlikte sorunlarınızı ve önerilerinizi hem dinleyip, hem de sohbet edeceğiz. Bugün burada olmanız benim için çok önemli ama her şeyden önce dün bir terör saldırısı yaşandı. Ondan önceki günlerde de Ankara'da sivillere yönelik iki saldırı daha olmuştu. Acımasızca yapılan bu saldırılarda amaç herkesi yıldırmak, susturmak ve korkutmaktır. Ama sizler buradasınız, bizler buradayız bence bu gerçekten çok önemli ben hepinize teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum."

"BİZE BİREBİR ULAŞIN"

Toplantıya katılan AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ise kahvaltılı toplantıyı organize eden ilçe başkanı Çiğdem Demiralp'e teşekkür etti. Yeni açılan mahallelere seçilen muhtarları tebrik eden Küreci, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Öncelikle Hasan Özyer ve Nihat Öztürk vekillerimizin selamlarını getirdim sizlere. İnşallah en kısa zamanda vekillerimizle birlikte Bodrum'da bir araya geleceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında siz muhtarlarımızın yeri çok farklı. Bodrum'dan 6 muhtarımız gitti ve 12 muhtarımızda sırada. İnşallah hepinizi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne göndereceğiz arkadaşlar. Ben bütün muhtarlarımdan rica ediyorum bizim numaralarımızı alıp bize birebir ulaşın. Bize ihtiyacınız olduğunda biz geliriz. AK Parti kökü yokken ilk seçimde iktidar olduysa ve 13 yıldır iktidar partiyse bunun en önemli sebebi mütevaziliğidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize en önemli tavsiyesidir, 'Muhtarlarımız aradığında hazır olda bekleyin' der."

"İSLAM TANITIM VE BİLGİLENDİRME MERKEZİ PROJESİNİ DESTEKLİYORUZ"

Toplantı sonunda, gazetecilerin sorularını da cevaplayan İhsan Küreci, Ortakent-Yahşi Mahallesi'nde Diyanet İşleri Başkanlığı'nca yapılması planlanan İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi projesi ile ilgili soru üzerine şunları söyledi: "Bahse konu arazi Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilmiş bir arazidir. Diyanet İşleri Başkanlığımızın da bu yer ile ilgili çok güzel bir projesi var. Biz projeyi inceledik, çok güzel ve ince düşünülmüş bir proje. Medeniyetleri buluşturabilecek içinde konferans salonlarının olduğu, yabancı turistleri ağırlayabileceğimiz, rehberler eşliğinde hem dinimizi hem örfümüzü adetimizi onlara aktarabileceğimiz bir merkez olacak. Nasıl yabancı ülkelerde kilise veya dini merkezleri bir turizm alanına çeviriyorlar biz Müslümanlar bile gittiğimizde ziyaret ediyoruz, biz de Bodrum'da o rengide içine katabileceğimiz güzel bir proje olarak görüyoruz. Önemsiyoruz, yapıldıktan sonra Bodrum'a bir katma değer katacaktır. Belki de uzun soluklu değeri anlaşılacaktır. Selçuklu dönemi mimarisi olacak olması projeye ayrı bir hava katıyor. Projeyi sonuna kadar destekliyoruz." dedi.

Muhtarlar toplantısının ardından İhsan Küreci ve Çiğdem Demiralp, öğretmenevinde yapılan AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Toplantısı'na katıldı. Partililerle bir araya gelen ikili, üyelerin sorunlarını dinledi. CİHAN
<< Önceki Haber AK Parti Bodrum'da muhtarlarla bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER