AK Parti Milletvekili Uslu'dan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a cevap

AK Parti Milletvekili Uslu'dan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a cevap

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın, vali ve kaymakamların AK Parti adına muhtarları toplayıp propaganda yaptığı iddiasına, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın milletvekili Adayı Zeynep Karahan Uslu'dan cevap geldi. Bu toplantıları normal karşıladığını belirten Uslu, "Milletvekili olarak da toplumun önde gelen temsilcileri arasında yer alan muhtarlarımızla biraraya geliyor, sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için toplantılar yapıyorum. Milletin vekili olarak muhtarlarımızı dinleyerek ve taleplerine çözümler üreterek sorumluluğumu yerine getiriyorum." dedi.

AK Parti olarak çok görkemli bir aday tanıtımı yaptıklarını belirten Milletvekili Uslu, "Biz her zaman çözümden yana olan bir siyasi anlayışın temsilcileri olduk. Toplantı yapıyor olmamda, yadırganması gereken bir husus olmadığı gibi asıl yadırganması gereken, Sayın Vekil Bülent Tezcan'ın, bu konuda sorumluluğu olduğu halde bunca yıldır neden bu tür çalışmalar yapmadığıdır. Aydın'ı ve muhtarlarımızı neden ihmal ettiğidir. Esas sorulması gereken budur. Muhtarlarımız bizim için önemli, şehrimizin her meselesi bizim için değerlidir. Muhtarlarımızla toplantının kanamalı kene zararlısıyla mücadele yöntemleri için düzenlendiği iddiası ise tümüyle yanlış olup kamuoyunu yanıltarak siyasi kazanım elde etme gayreti ayrı bir garabettir." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Aydın il binasında düzenlediği basın toplantısında kaymakamların ve valiliğin, AK Parti'li adaylar için muhtarları topladığını ve propaganda yapmalarını sağladığını iddia etmişti. CİHAN
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Uslu'dan CHP Genel Başkan Yardımcısı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER