Akçay: Ligin başındaki formumuzu yakalamak için elimizden geleni yapacağız

Akçay: Ligin başındaki formumuzu yakalamak için elimizden geleni yapacağız

Süper lig ekiplerinden Osmanlıspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, takım olarak ligin başındaki formlarını yakalamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Sezona aldığı galibiyetlerle iyi giriş yapan fakat son haftalardaki düşüşle sıkıntılı günler yaşayan Başkent ekibinin teknik patronu Mustafa Reşit Akçay, takımın son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geçen hafta Fenerbahçe'yle oynadıkları maçın kendileri için hem fiziksel değerler hem de taktik açıdan başarılı buldukları maçlardan biri olduğunu belirten Akçay, "Özellikle maç öncesi yapmış olduğum konuşmada da Fenerbahçe'nin kreatif oyuncularının olduğu ve bunların da maçın sonucuna etki edeceği endişesi taşıdığımı söylemiştim. Nitekim Alper'in kişisel becerisine yönelik bir vuruşu golle sonuçlandı. İkinci yarı oyunun inisiyatifi tamamıyla bizde olmasına rağmen gol bölgelerindeki beceri düşüklüğümüz ister istemez maçın sonucuna etki etti ve Fenerbahçe 1-0 kazandı." ifadelerini kullandı.

Akçay, son iki haftadır oynadıkları maçlarda oyun anlamında kabul gören savunma atraksiyonları ve hücum kombinasyonları açısından çok fazla zengin olmasa da takımın yapabileceği seviyede ve sayıda ataklar geliştirdiklerini ifade etti. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarını kaybetmiş olmalarının moral kaybına neden olduğuna işaret eden tecrübeli teknik adam, bu hafta karşılaşacakları Eskişehirspor müsabakasıyla kötü gidişe dur demek istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Rakibimizi değerli buluyoruz ve rakibimizden çekiniyoruz. Bu sebeple çok iyi çalışıyoruz. Umarım müsabakada istediğimizi alabiliriz. Sorumluluk alabilen oyuncularla oynuyoruz. Sahada istediğimizi alabilirsek önümüzdeki günlerin bizim açımızdan çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Takım olarak ligin başındaki formumuzu yakalamak için elimizden geleni yapacağız."
Ligin-basindaki-formumuzu-yakalamak-icin-elimizden-geleni-yapacagiz-1930133.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Akçay: Ligin başındaki formumuzu yakalamak için elimizden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER