Akçay: Zaman önemli bir gazete kayyım atanması haber alma hakkına saldırıdır


MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Zaman Gazetesi'ne kayyım atanmasını eleştirdi. Zaman Gazetesi'ne kayyım atanmasının haber alma hakkına yapılan bir saldırı olarak değerlendiren Akçay, "Zaman Gazetesi çok önemli bir gazete. Şahsen bu iktidarın bu husumetli tutumundan dolayı sürpriz olmadı. Bunlar iyice gözlerini karartmış durumda geliyorlar. Ama ne olur insanlar ya bir yol bulur ya bir yol yaparlar. Zaman Gazetesi'ne kayyım atayabilirsiniz ama milletin haber alma hakkını engelleyemezsiniz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Zaman Gazetesi'ne kayyım atanmasını değerlendirdi. Zaman Gazetesi'ne kayyım atanmasının haber alma hakkına yapılan bir saldırı olarak değerlendiren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "Zaman Gazetesi çok önemli bir gazete. Şahsen bu iktidarın bu husumetli tutumundan dolayı sürpriz olmadı. bunlar iyice gözlerini karartmış durumda geliyorlar. Ama ne olur insanlar ya bir yol bulur ya bir yol yaparlar. Zaman Gazetesi'ne kayyım atayabilirsiniz ama milletin haber alma hakkını engelleyemezsiniz." dedi.

Yapılan bu uygulamaların hukuksuz olduğunu kaydeden Akçay, "Bu hukuksuzluğu yapanların başı çok fena derde girer. Yakın tarihi bilenler bunu görecektir. Kayyımlara yüksek maaşlar bağlıyorlar şirketleri çökertmek için. Bunlar son derece yanlış. Keyfi bir yönetim altına giriyorlar. Atanan kayyımlar o işletmeleri zarara sokmaması lazım. İlerde bunlardan sorumlu olacak bu kayyımlar bunları uyarmakta fayda var. İleride mahkemelerde bunlar kayyım ücretleri geri alınacak ve faiziyle duman olurlar." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Akçay: Zaman önemli bir gazete kayyım atanması haber... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER