Akdeniz Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi finalleri Hatay'da yapılacak


Akdeniz Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi, 2015-2016 sezonunun final maçları 2 - 3 Nisan 2016 tarihleri arasında Hatay'ın ev sahipliğinde yapılacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek Akdeniz Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi final maçlarına ev sahipliği yapacakları için mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Lütfü Savaş, sporculara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Hatay'ın sportif anlamda gelişimine katkı sunmaya çalıştıklarını belirten Başkan Lütfü Savaş, bu finallere başarılı bir şekilde ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Hatay'da yapılacak Akdeniz Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi final maçları, 2 Nisan Cumartesi günü saat 13.00'te Hatay Güneyler ile Osmaniye Masterler, saat 15.00'te ise Hatay Zülüflühan Veteranlar ile Gaziantep Masterler takımları arasında Hatayspor Tesisleri'nde oynanacak.

Yarı final müsabakalarında galip gelen takımlar 3 Nisan Pazar günü saat 14.00'te Hatay Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Üçüncülük ve dördüncülük maçları ise yine 3 Nisan Pazar günü saat 11.00'de Hatayspor Tesisleri'nde oynanacak.

2015-2016 Akdeniz Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi'nde şampiyon olan takım, Eylül ayında düzenlenecek olan Bölgeler Arası Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak. Akdeniz Masterler ve Veteranlar Ligi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Kaplan, Başkan Savaş ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Akdeniz Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi finalleri Hatay'da... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER