AKP mitingi için kafa karıştıran iddia

AKP'nin mitingi öncesi Samatya'daki hastanenin alarma geçirilmesi MHP'nin "kafasını karıştırdı".

AKP mitingi için kafa karıştıran iddia

Yarın Yenikapı’da düzenlenecek olan AKP mitingi için Samatya İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin alarma geçirilmesi gündeme bomba gibi düştü.

Sözcü'nün haberine göre, iddialara göre hastanenin yoğun bakım bölümlerinden yeni odalar ayarlandı,acil serviste de görevli sayısı artırıldı. İddialar üzerine açıklama yapan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş yaşanları “kafa karıştırıcı” olarak yorumladı.

“SAMATYA HASTANESİ ALARMA GEÇİRİLDİ”
MHP İstanbul İl Başkanı Karataş, yarın AKP’nin Yenikapı’da düzenlenecek olan mitingi öncesi; Yenikapı Miting alanına en yakın hastane olan ve Samatya’da bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne talimat yazısı gönderildiğini, yetkili makamlar tarafından verilen talimata göre hastanenin yoğun bakım bölümünde odalar ayarlandığını ve acil serviste de görevli sayısı arttırıldığıni öğrendiklerini söyledi.

“BİZİM MİTİNGDE ÖNLEM ALINMADI”
Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada; geçtiğimiz hafta MHP’nin İstanbul’daki mitingini hatırlatıldı. Açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi geçtiğimiz haftasonu İstanbul’da bir miting gerçekleştirdi. Ancak bu miting öncesinde sosyal medyada bir takım iddialar ortaya atıldı. Aynı şekilde emniyet yetkilileri de ciddi bir saldırı ihbarı olduğu yönünde kırmızı alarma geçti. Miting alanına giden yollar 3 kilometre kapatıldı. Ama hiçbir hastanede önlem alınmadı. Ancak aldığımız bir bilgiye göre yarınki AKP mitingi nedeniyle Yenikapı Miting alanına en yakın hastane olan ve Samatya’da bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne talimat yazısı gönderildi. Yetkili makamlar tarafından verilen talimata göre hastanenin yoğun bakım bölümünde odalar ayarlandı, acil serviste de görevli sayısı arttırıldı. Bu bilgi doğrultusunda MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş yetkililerden bir yanıt bekliyor.” denildi.
<< Önceki Haber AKP mitingi için kafa karıştıran iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER