AKP'li belediye maaşları ödeyemedi!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Aralık 23 2018
“Herkes Mercedes’e, Audi’ye biniyor, ben Passat’a mı bineyim?” sözleriyle gündem olan ve sonra da ‘metal yorgunu’ denilerek görevden el çektirilen AKP'li Mehmet Keleş’in Düzce Belediyesi, personelin maaşlarını ödeyemedi
Şirketlerden sonra belediye de adeta konkordato ilan etti! “Herkes Mercedes’e, Audi’ye biniyor, ben Passat’a mı bineyim?” sözleriyle gündem olan ve sonra da ‘metal yorgunu’ denilerek görevden el çektirilen AKP'li Mehmet Keleş’in Düzce Belediyesi, personelin maaşlarını ödeyemedi! Uzun süredir ekonomik sıkıntı çeken kamu ve piyasaya 300 milyon civarında borcu bulunan Düzce Belediyesi personelinin maaşlarının ancak yarısını hesaplarına yatırabildiği öğrenildi.
BELEDİYE MAAŞLARI ÖDEYEMEDİ!
AKP'li Düzce Belediyesi’nin kamu ve piyasaya 300 milyon civarında borcu bulunduğu belirtilirken, İller Bankası’nın ise muslukları kıstığı ifade ediliyor. İller Bankası’ndan da yeterli desteği alamayan belediyenin ise mali krizi daha fazla derinden hissettiği ve bu ayki personel maaşlarının ancak yarısını ödeyebildiği öğrenildi. En geç pazartesi günü geri kalan ödemenin yapılacağı öğrenilirken, bundan sonraki aylar için ise nasıl bir yol izleneceği merak ediliyor.
PASSAT’LI BAŞKANIN BELEDİYESİ YİNE GÜNDEMDE!
Hatırlanacağı üzere mali sıkıntılarla boğuşan Düzce Belediyesi’nin önceki Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ‘metal yorgunu’ denilerek görevden alınmıştı. Keleş ise 9 akrabasını belediyeye müdür statüsünde göreve alması üzerine ‘aile hanedanlığı’ haberleri ve “Herkes Mercedes’e, Audi’ye biniyor, ben Passat’a mı bineyim?” sözleriyle kamuoyunun hafızasına kazınmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.3 gün önce afla tahliye olmuştu... Eşini boğarak öldürdü!2.Trump, Zelensky'i ağırlamadan önce Putin ile görüştü!3.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama4.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü5.Yandaş basında 'yandaşlık' kavgası: Cem Küçük, Hande Fırat'ı 15 Temmuz'la hedef aldı
6.IŞİD operasyonunda çatışma çıktı7.Türkiye'yi sarsan IŞİD operasyonu: 5 savcı görevlendirildi, 5 gözaltı var8.AKP kulisleri yangın yeri: Operasyon sırası bürokratlar ve yargı mensuplarında mı?9.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!10.Herkes altını konuşurken gümüş uçtu gitti: Rekor üstüne rekor kırıyor!

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







