AKP'li Hüseyin Çelik'ten Erdoğan'ı kızdıracak sözler! Paranoyak
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Kasım 25 2021
AK Partili, Eski Bakan Prof. Dr. Hüseyin Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıracak ifadeler kullandı. Çelik, dış güçler paranoyası olduğunu söyledi.
Eski Kültür ve Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Hüseyin Çelik, KARAR TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kötü giden ekonomiyi dış güçlere bağlamasını değerlendiren Çelik, "Ülkede ekonomi kötüyse gidip Merkel, Biden'e mi çatacağız?" diyerek, "Dış güçler paranoyasını siyasete girdiğim günden beri reddeden birisiyim. Başımıza taş düşse dış güçlere havale edip, kendimizi kurtarmaya çalışıyoruz. Bir ülkede demokrasi ve can güvenliği yoksa kimse yatırım yapmaz. Kırılgan durumda olduğunuz zaman birileri sizinle oynar. Düşmanımız var evet. Diplomaside her şey menfaatlere dayanır." dedi.
BAŞARMAK İSTEYEN YOL BULUR
Türk lirasının dolar kuru karşısındaki hızla erimesi devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşanılan dolar kuru krizini "Ekonomik Kurtuluş Savaşı" diye değerlendirdi. Eski Bakan Hüseyin Çelik, Erdoğan'ın kur açıklamasına, "Paranız yüzde 50'nin altına gelmişse pul olmuştur. Buna Kurtuluş Savaşı diyenlerin kendi fikir özgürlüğü. Değil diyenler de vatan haini değil. Başarmak isteyen yol bulur. İstemeyen mazeret arar." diye konuştu.
AK PARTİ'NİN DE HELALLEŞMEYE KALKIŞMASI GEREK
"CHP bir şeyi doğru yapıyorsa yanlış denilmez" diyen Çelik, "AK Parti'nin de helalleşmeye kalkışması gerek." dedi.
ÖTEKİLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ
Çelik, AK Parti'nin kuruluş sürecinde yaşadığı zor dönemlere de değinerek "Biz AK Parti'yi kurarken ötekiydik. Asker medya ve yargı bize yapılmayacak şeyleri yapıyordu. Bizim şimdi öteki gibi bir derdimiz yok. Ama ötekileştirmeye devam ediyoruz. Önceden mağluptuk şu an galibiz. Eskiden dinci tabire kızıyordum şimdi bu tabire inanıyorum. Din üzerinden siyaset yaparsanız dine zarar verirsiniz. AK Parti'nin milletin partisi olmaya devam etmesi gerek." dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı
6.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...7.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi8.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!9.ESK'daki yolsuzluklar ne kadar etkili oldu? Et fiyatı rekor üstüne rekor kırıyor!10.AİHM'den dikkat çeken 'Ekrem İmamoğlu' kararı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







