AKP'li vekilin evindeki ölümde "cinsel taciz" şüphesi

AKP İstanbul Milletvekili, emekli general Şirin Ünal’ın Ankara’daki evinde çalışan 23 yaşındaki Özbekistan vatandaşı Nadira Kadirova’nın milletvekilinin tabancasıyla ölmesinde derin şüpheler var. Hürriyet gazetesi Kadirova’nın olaydan önce Leyla adında arkadaşıyla 2 saat telefonda görüştüğü, “cinsel tacize maruz kaldığını söylediği” öğrenildi.

SHABER3.COM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın Ankara Çankaya’daki evinde bir yıldır çalışan Özbek asılı Nadira Kadirova (23), 23 Eylül’de herkes evdeyken kalbine isabet eden kurşunla öldü.

Kadirova’nın milletvekiline ait ruhsatlı tabanca ile intihar ettiği iddia edilirken ölümün şekli ve sonrasında yaşananlar şüpheleri büyüttü. 

Hürriyet'te yer alana habere göre Kadirova’nın olaydan önce Leyla adında arkadaşıyla 2 saat telefonda görüştüğü, “cinsel tacize maruz kaldığını söylediği” öğrenildi.

ŞİRİN ÜNAL KONUŞMAK İSTEMEDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekli general Şirin Ünal, “Yargı sürecinde konuşmak doğru olmaz.” açıklamasını yaparken, otopsinin süratle tamamlanıp cenazenin memleketine gönderilmesi dikkati çekti. 

AĞABEYİ: SİLAHA ŞARJÖRÜ TAKMAYI BİLE BİLMEZ

Nadira Kadirova’nın ağabeyi Muhammed Ali, “Kardeşimi ben çok iyi biliyorum. İlaç kullanacak bir durumu sıkıntısı yoktu. Kendini vuracak cesareti yoktu. 23 yaşında bir kız, silahı bulup alıp da şarjörü takıp vurmasının imkânı yok. Başına sıkmamış, sol göğüs kalbin biraz üstüne sıkılmış.” diye konuştu.

<< Önceki Haber AKP'li vekilin evindeki ölümde "cinsel taciz" şüphesi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER