Alanyaspor: 1 - Shakhtar Donetsk: 2


Stat: WOW Football Center
Hakemler: Alper Oran, Ayhan Arısoy, Abdulkadir Döner
Alanyaspor: Alişan (Dk. 46 Osman), Yasin (Dk. 46 Caner), Abdullah (Dk. 46 Ahmet Kesim), Ahmet Şahbaz, Tolga (Dk. 25 Kerem Can), Sunday (Dk. 46 Deniz), Gökay (Dk. 46 Ahmet Özer), Barış (Dk. 46 Timuçin), Efecan (Dk. 42 Tayfur), Artun (Dk. 46 Sinan), Perovic (Dk. 80 Sergen)
Shakhtar Donetsk: Kanibolotskiy, Ismaily (Dk. 46 Teixeris), Ordets, Kobin (Dk. 73 Gryn), Matviienko (Dk. 46 Kryvtsov), Taison, Bernard, Dentinho, Nem, Ferreyra, Eduardo (Dk. Azevendo)
Goller: Dk. 53 Sinan (Alanyaspor), Dk.18 ve 60 (penaltı) Ferreyra (Shaktar Donetsk)

EURO2016 Fransa'ya gidecek son 4 takımın belirlenmesi için oynanan play off milli maçları nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren PTT 1. Lig ekibi Alanyaspor ile Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımları arasında özel bir maç yapıldı.

WOW Football Center'da oynanan karşılaşmayı teknik direktörlüğünü bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ta da çalışan Mircea Lucescu'nun yaptığı Shakhtar Donetsk 2-1 kazandı.

Mücadelenin gollerini Alanyaspor adına 53. dakikada Sinan atarken, Shakhtar Donetsk'in gollerini ise 18. ve penaltıdan 60. dakikalarda Ferreyra kaydetti.
CİHAN
<< Önceki Haber Alanyaspor: 1 - Shakhtar Donetsk: 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER