Ali Babacan'ın ekibinden ilk fotoğraf geldi

Seçimlerin ardından siyaset kulisleri hareketlendi. Özellikle Ali Babacan kanadından sıcak kulisler basına yansıyor.Euronews'in haberine göre Ahmet Davutoğlu'nun Ali Babacan'a 'partinin başına geç' teklifi yaptığı ileri sürülüyor. Ancak Babacan ekibinin Davutoğlu'na mesafeli olduğu ifade ediliyor.

SHABER3.COM

Haberde yeni partinin beşli komisyon aracılığı ile yönetileceği ve beşli komisyonun Abdullah Gül, Beşir Atalay, Fehmi Koru, Sadullah Ergin ve Haşim Kılıç’tan oluşacağı aktarılıyordu.

Beşli komisyon içerisinde yer alan bazı isimlerle Ali Babacan'ın da bulunduğu bir fotoğraf karesine yer veriliyor:.Babacan'ın liderliğinde kurulacağı belirtilen partinin kurmaylarının eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın vefat eden annesi Hanım Kılıç'ın cenazesinde bir araya geldiği belirtiliyor.



Yozgat’taki cenaze sonrasında bir lokantada düzenlenen buluşmada eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski bakanlardan Sadullah Ergin, Ali Babacan, Beşir Atalay, Lütfullah Kayalar gibi isimler yer aldı.

Yine habere göre Babacan’a yakın kaynaklar, söz konusu buluşmanın siyasi bir amacının olmadığı, Yozgat’ta düzenlenen cenaze sonrasında gerçekleştiğini paylaşıyor.

Fotoğrafta yer alan isimlerden TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yüksek İstişare Kurulu üyeliği davetini kabul etmişti.
<< Önceki Haber Ali Babacan'ın ekibinden ilk fotoğraf geldi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER