Alman polisi kırmızı alarmda: Berlin'de tren istasyonuna patlayıcı dolu çanta bırakıldı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 31 2024
Alman polisi Berlin’in Neukölln tren istasyonuna patlayıcı dolu bir çanta bırakan bir adamı arıyor.
AFP’nin haberine göre, Almanya’nın başkenti Berlin’de Çarşamba ikindi saatlerinde bir kişinin tren istasyonuna patlayıcı madde dolu bir çanta bırakmasının ardından polis alarma geçti, Neukölln tren istasyonuna çantayı bırakan şahsı arıyor.
Adamın polis tarafından kontrol için durdurulduktan sonra kaçtığı belirtilirken çantanın yakındaki bir otoparkta kontrollü bir patlamayla imha edildiği bildirildi. Bir polis memuru Berliner Zeitung gazetesine yaptığı açıklamada “bir saldırı önlenmiş gibi görünüyor” dedi.
Bir polis sözcüsü patlayıcılar üzerinde yapılan incelemenin sonuçlarının henüz alınmadığını söylerken Bild gazetesi, çantada halka yönelik saldırılarda sıkça kullanılan bir patlayıcı toz olan triaseton triperoksit bulunduğunu belirtti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







