Alper Potuk: Aslanlar gibi mücadele edip 3 puanı aldık


Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında 3. golünü kaydeden Alper Potuk, bu akşam kendilerine yakışan bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, "Aslanlar gibi mücadele edip 3 puanı aldık." dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan sarı lacivertli futbolcu, "Geçen hafta çok kötü bir karşılaşma oynadık. Bize yakışmayan bir mücadele gösterdik sahada. Kendi aramızda toplantı yaptık. Bugün sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edip 3 puanı aldık." şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak da Alper, "Lig daha uzun, daha çok maçımız var. Biz yavaş yavaş tek tek kendi maçlarımızı kazanarak devam etmek istiyoruz. Bu hafta zorlu bir sürece giriyoruz. Lokomotiv Moskova, Bursasor daha sonra Beşitaş'la oynayacağız. İnşallah çok iyi neticeler alıp yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Oynadığı mevki ile ilgili bir soru üzerine de yetenekli futbolcu, "Ben bunu daha önce de konuştum. Orta saha da olur sağ taraf da olur sol taraf da olur, fark etmez. Hocamız nerede görev verirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Zaten Fenerbahçe formasını giyiyorsanız sahada olmanız yeter diye düşünüyorum." cevabını verdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde hafta içi Lokomotiv Moskova ile İstanbul'da yapacakları maçı da değerlendiren Alper, "İlk karşılaşma içeride iyi mücadele edip gol yemeden avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Bizim işimiz spor yapmak eğlenmek, siyasete girmeyiz. Elimizden geleni yapıp ülkemize puanlar kazandırırız inşallah." diye konuştu.

Alper attığı golü de "Savunma arkasına iyi bir koşu yapmıştım. İki kişiyi önüme alıp topu çektim. Pas atar gibi yapıp kaleciye topa vurmak istedim ve vurdum çok da güzel bir gol oldu." şeklinde anlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Alper Potuk: Aslanlar gibi mücadele edip 3 puanı aldık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER