Altınordu, Giresunspor deplasmanından umutlu


PTT 1. Lig'de 4 Nisan Pazartesi günü Giresunspor'u konuk edecek Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Giresunspor'a karşı gerekli önlemi alıp, kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor." dedi.

Milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyleyen Eroğlu, moral açısından iyi durumda olduklarını belirterek, "Antrenman eksiği olan birkaç oyuncumuz vardı, onları da 3-4 günlük süreçte hazır hale getireceğiz. Giresunspor karşısında istediğimiz galibiyeti almayı hedefliyoruz. Rakibimiz, farklı bir takım ve play-off'u zorluyorlar. Oyun sistemleri ve şablonları belli. Gerekli önlemi alıp, kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Giresunspor maçı, iyi oyunumuzun skora da yansıdığı karşılaşma olacak." dedi.

Giresunspor hazırlıklarını Selçuk-Efes Tesisleri'nde sürdüren Altınordu'da oyuncular, ısınma hareketleriyle başlayan idmanı, 5'e 2 ve taktik alan oyunuyla sona erdirdi.

U19 Milli Takımı'nda yer alan Cengiz Ünder çalışmaya katılamazken, sakatlığı bulunan Alican Özfesli ayrı çalıştı. B Takımı'ndan Seydi Kayasoy ve Süleyman Güneş, bu sezon ilk kez A takımla antrenman yaptı.

Yarını izinli geçirecek olan Altınordu, Giresunspor maçının hazırlıklarına cumartesi günü yapacağı antrenman ile yeniden başlayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Altınordu, Giresunspor deplasmanından umutlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER