Anadolu Efes'e, e-ticaret platformundan sponsor geldi

Anadolu Efes'e, e-ticaret platformundan sponsor geldi

Türkiye'nin basketbolda en çok kupa kazanan takımı olarak öne çıkan Anadolu Efes Spor Kulübü, Türkiye'nin e-ticaret platformu hepsiburada.com ile bir işbirliği anlaşmaimzaladı. 2015-2016 sezonundan itibaren geçerli olacak anlaşma uyarınca e-ticaret platformu Anadolu Efes Spor Kulübü'nün resmi partneri oldu.

İki marka arasında yapılan anlaşmayla birlikte Euroleague tarafından iki defa 'Avrupa'nın En İyi Pazarlama Yapan Takımı' seçilen Anadolu Efes Spor Kulübü ile 2015 yılının 'En Başarılı Alışveriş Sitesi' ve 2014 yılının 'En Samimi E-ticaret Sitesi' hepsiburada.com aynı platformda buluşmuş oldu.

Söz konusu anlaşmayla ilgili görüşlerini dile getiren Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, yaptıkları resmi e-ticaret partnerliği anlaşmasının Anadolu Efes'e getireceği sinerjinin kendilerini heyecanlandırdığını belirtirken, uzun sürmesini diledikleri bu anlaşmanın hayata geçmesi sebebiyle emeği geçenlere teşekkür etti.

Pazarlama Grup Başkanı Özgür Doğan ise yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin lider e-ticaret platformu olarak, sektörümüzü büyütmek amacıyla farklı alanlardan lider markalarla işbirlikleri yapmak istiyoruz. Bu vizyonumuz doğrultusunda, Türk basketbolunda ilklerin takımı olan Anadolu Efes Spor Kulübü'yle çok değerli bir anlaşmaya imza attık. Spora ve özellikle basketbola katkı sağlayarak, yaratacağımız maç deneyimiyle sporseverlerle ve gençlerle olan iletişimimizi daha ileri seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Bu işbirliği fırsatını sağladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Grup Başkanı Doğan, bu anlaşma sayesinde her şeyin taraftarın ayağına geleceğini de belirtirken, "Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oluşturulacak 'Hepsiburada Tribünü' ile birlikte Anadolu Efes taraftarları, bambaşka bir maç deneyimi yaşayacak." diye konuştu.

Ayrıca Anadolu Efes Spor Kulübü Fan Card üyeleri, hepsiburada.com üzerinden yapacakları alışverişlerde, özel indirim fırsatları da yakalayacak.
sponsor-geldi-1909720.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Anadolu Efes'e, e-ticaret platformundan sponsor geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER