Anadolu Efes-Unicaja Malaga maçı Marmaray'ın mesaisini uzattı


Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague Top 16 Turu'nun 12. haftasında, Unicaja Malaga'yı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırlayacak.

Basketbolseverlerin karşılaşma sonrasında ulaşım sıkıntısı yaşamamaları için Marmaray'da 00.20'de ek sefer yapılacak. Marmaray'ın ek seferine bağlantılı olarak Yenikapı-Atatürk Havalimanı M1 metro hattına, Yenikapı-Hacıosman M2 metro hattına ve Ayrılıkçeşme'de Kadıköy-Kartal M4 metro hattına ek seferler düzenlenecek.

Anadolu Efes, İspanya temsilcisi Unicaja Malaga'yı Top 16 E Grubu'ndaki 12. maçında, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırlayacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma, bugün 21.45'te başlayacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü partnerlerinden Kahve Dünyası'nın ev sahipliğinde oynanacak karşılaşmada basketbolseverler sürpriz hediyeler ve etkinliklerle birlikte eğlenceli bir maç deneyimi yaşayacak.

BİLET FİYATLARI 9.00 TL İLE 175.00 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR

Anadolu Efes – Unicaja Malaga karşılaşmasının biletlerinin, tüm Biletix satış noktalarından ve Biletix.com üzerinden satışına da devam ediliyor. Karşılaşmanın heyecanını Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaşamak isteyen basketbolseverler, fiyatları 9.00 TL ile 175.00 TL arasında değişen maç biletlerini belirtilen internet adreslerinden temin edilebilir.

ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU'NDA KAMPÜS RAHATLIĞI

Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines Euroleague'deki Unicaja Malaga karşılaşmasında da üniversite öğrencilerine tribünde kampüs rahatlığı yaşatmaya devam edecek.

Üniversite öğrencilerine özel olarak oluşturulan Kampüs Tribünü'nden bilet alan basketbolseverler, rahat oturma gruplarında ve kampüs rahatlığında maçı izleyebilecek ve ikramları yiyebilecekler.

Bu keyfi, arkadaşlarıyla birlikte yaşamak isteyen tüm üniversite öğrencileri, [email protected] adresine mail atarak 25 TL'lik biletlerini kolaylıkla satın alabilirler.
CİHAN
<< Önceki Haber Anadolu Efes-Unicaja Malaga maçı Marmaray'ın mesaisini uzattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER