Andreas Beck: Kazanmak için elimizden geleni yapacağız

Andreas Beck: Kazanmak için elimizden geleni yapacağız

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Lokomotiv Moskova ile Beşiktaş yarın karşı karşıya gelecek. Maç öncesi basın açıklaması yapan Beşiktaşlı futbolcu Andreas Beck, "Kazanmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Önemli maç olacağını söyleyen Alman futbolcu Beck, Lokomotiv Moskova'nın hafta sonu önemli karşılaşmayı kazandığını hatırlattı. Beck, "Son 12 maçta tek yenilgileri var. Avrupa Liginde iki maçı da kazandılar. Biz 4 puan aldık, dolaysıyla doğrudan rakibimiz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Biz oyuna hükmeden, rakibi tamamıyla kontrol altında tutan bir takımız. Yarın oyunun senaryosu farklı olabilir, 3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Rusya ligini takip ettiğini belirten deneyimli futbolcu, Serdar Taşçı gibi bazı arkadaşlarının olduğunu söyledi. "Asıl odaklandığım Beşiktaş. Güçlü takımımız var, zor ligde mücadele ediyoruz." diyen Beck, havanın soğuk olması yönündeki soruya ise şöyle cevap verdi: "İstanbul ile 20 derece hava sıcaklığı farkı var. Bir antrenman yapacağız ve adapte olamaya çalışacağız bunun bir sorun olacağını düşünmüyorum."

Açıklamasının ardından Andreas Beck, son antrenmanını gerçekleştirmek için arkadaşlarının yanına gitti.

Karşılaşma 22 Ekim Perşembe günü TSİ 20.00'da Lokomotiv Stadyumu'nda oynanacak. CİHAN
<< Önceki Haber Andreas Beck: Kazanmak için elimizden geleni yapacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER