Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde 'otobüs kazası' tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde 'otobüs kazası' tepkisi

Başkent'te Halkevleri üyesi bir grup, 12 kişinin öldüğü kazayla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı. Grup, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile diğer yetkilileri istifaya çağırdı.

Cebeci Dikimevi'nde 12 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazası nedeniyle Halkevleri üyesi bir grup Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde protesto gösterisi düzenledi. Eylem nedeniyle belediye önünde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bina önünde toplanan grup burada açıklama yapmak istedi. Ancak, polis ekipleri açıklamanın belediyenin biraz aşağısında yapılması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine grup ile polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Toplanan grup, 'Melih'in EGO'su can alıyor' pankartı açtı. Çevik kuvvet ekipleri tarafından belediye girişine uzak bir noktada önleri kesilen eylemciler basın açıklamasını burada yaptı. Otobüs kazasının belediyenin sorumsuzluğu nedeniyle yaşandığını iddia eden Halkevleri üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ve diğer yetkilileri istifaya çağırdı. Grup daha sonra belediye tarafından vatandaşlara dağıtılan makarna ve topları belediye bahçesine atarak uzaklaştı. CİHAN
<< Önceki Haber Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde 'otobüs kazası'... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER