Ankara'da işyeri soygunu


Başkentte bir tekstil dükkanı kimliği belirsiz silahlı 2 şahıs tarafından soyuldu. Şahısların işyerinin para kasasını patlatarak yüklü miktarda döviz çaldıkları öğrenildi.

Olay, saat 01.30 sıralarında, Çankaya Ehlibeyt Mahallesi, 1271 Sokak'ta yaşandı. Eski model bir araçla sokağa gelen kimliği belirsiz iki şahıs önce otopark kısmına yöneldi. Burada, kulübede bulunan güvenlik görevlilerini silahla etkisiz hale getiren zanlılar, ardından işyerinin camını kırdı. İçeri giren ve para kasasını bulunduğu odaya gelen zanlılar kasayı patlattı. Zanlılar yüklü miktarda dövizi yanına alarak olay yerinden araçla kaçtı.

İhbar üzerine dükkana asayiş ve olay yeri inceleme polisleri geldi. İşyerinin içinde ve dışında bir süre incelemelerde bulunan ekipler güvenlik görevlilerinin ifadesine başvurdu. Olay yerinde tespit edilen deliller incelenmek üzere emniyete götürüldü. Marka ve modeli tespit edilen araç üzerinde ekipler araştırmalarını yoğunlaştırırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.Ankarada-isyeri-soygunu-1928363.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'da işyeri soygunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER