Ankara Ticaret Odası, Rahmi Koç ve ailesine başsağlığı diledi


Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı nedeniyle Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve ailesine başsağlığı diledi.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Salih Bezci, Koç ailesine bir taziye mesajı gönderdi. Koç Holding'in temellerinin Ankara'da atıldığını hatırlatan Bezci, holding kurucusu Vehbi Koç'un Ankara Ticaret Odası'nın 4. başkanı olduğunu kaydetti.

Vehbi Koç'un ATO'da yönetim kurulu başkanlığı görevini iki dönemde toplam 18 yıl boyunca yürüttüğünü belirten Bezci, şu ifadeleri kullandı: "Koç Holding'in Ankara'dan çıkması ve Ankara Ticaret Odası'na yönetim kurulu başkanlığı yapan Vehbi Koç'un çalışmalarıyla bizlere önderlik etmesinden dolayı Koç ailesi her zaman kalbi yakınlık duyduğumuz bir aile olmuştur. Mustafa Koç da bizim için bir kardeş yakınlığındadır. Sayın Koç'un beklenmedik ölümü bizi ve camiamızı ziyadesiyle üzmüştür. Mustafa Koç gerek iş yaşamındaki başarılı çalışmaları gerek vizyonu gerekse insani vasıflarıyla unutulmayacak bir değer ve örnek bir insandı. Allah'tan rahmet diliyorum. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un evlat acısını paylaşıyor, kendisine, ailesine, Koç Holding camiasına ve Türk halkına başsağlığı diliyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Ankara Ticaret Odası, Rahmi Koç ve ailesine başsağlığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER