Anlaşma tamam!

Lassa, dünya genelinde 1 milyarı aşkın taraftarı olan Barcelona’ya, imzalanan anlaşma ile 21,6 milyon euro ödeyecek.

Anlaşma tamam!

Türkiye'nin önde gelen lastik firmalarından Brisa, Lassa markasıyla globalleşme adına dev bir adım attı.

Firma, Barcelona Kulübü ile imzaladığı 4 yıllık işbirliği anlaşmasını Camp Nou Stadı’nda düzenlenen görkemli bir törenle tanıttı. 21.6 milyon euroluk anlaşma ile Lassa, Barça’nın basketbol, hentbol, futsal ve paten hokeyi branşlarına sponsor oldu. Ayrıca Katalan temsilcisine birden fazla branşta sponsor olan ilk Türk markası oldu.

LİONEL MESSİ TÜRKİYE YOLCUSU

Ayrıca Lassa’nın, Barcelona’da forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan ile de 2 yıllığına ‘tanıtım yüzü’ anlaşması imzaladığı öğrenildi. Arda’nın bu kapsamda firmanın reklamlarında rol alacağı bildirildi. Başta Messi olmak üzere Barcelona’nın birçok yıldız isminin de Arda ile birlikte Türkiye’ye gelerek reklam filmlerinde rol alması bekleniyor.

Lassa, bu işbirliği sayesinde Barcelona’nın sayısı dünya genelinde 1 milyarı aştığı tahmin edilen taraftarlarına ulaşmayı hedefliyor.

‘41 KERE MAŞALLAH’ DEDiLER

Öte yandan Lassa, tanıtım toplantısı öncesi İspanya'daki 41'inci mağazasını Barselona'da açtı. Tesadüf eseri Lassa’nın 41’inci kuruluş yıl dönümüne denk gelen toplantıda konuşan Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, “Bugün 70'e yakın ülkede varız. Barcelona ile imzaladığımız anlaşmayla Lassa'yı tüm dünyadaki araç sürücüleriyle buluşturmak için önemli bir adım attık” dedi.

BARTOMEU: TEKNİK BİR KARAR

Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, sponsorluk anlaşması için düzenlenen törende Arda Turan tranfseri ile ilgili sorulara yanıt verdi. Atletico Madrid'e 34 milyon euro bonservis, artı başarıya göre 7 milyon euro daha ödeyecekleri milli futbolcuyu tamamen teknik bir kararla kadrolarına kattıklarını söyledi. Transferin Türk firmalarıyla yaptıkları sponsorluk anlaşmalarıyla alakası olmadığını belirtti.

Katalan devinin patronu, FIFA'dan aldıkları transfer yasağı cezası nedeniyle ocak ayına kadar hiçbir yeni transferi oynatamayacak olmalarına rağmen Arda'ya yüksek bir bütçe ayırmakla eleştirilmişti.

DÜNYANIN EN DEĞERLİ İKİNCİ TAKIMI

- Bar­ce­lo­na 657 mil­yon 500 bin eu­ro­luk ta­kım de­ğe­riy­le yi­ne bir İs­pan­yol de­vi olan Re­al Mad­ri­d’­den son­ra dün­ya­nın en değerli 2’nci takımı.

- Katalan devinin sosyal medyada 200 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

- İspanyol ekibi, adeta Dünya Bankası’nı kıskandıracak gelirlere sahip. Kulübün futbol dışı branşlardan elde ettiği sponsorluk geliri yıllık 38 milyon euroyu buluyor.

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER