Antalyaspor'da Eto'o gerginliği

Antalya Spor'un eski ve yeni yönetimi Samuel Eto'o transferi üzerinden atışmaya devam ediyor. Yeni Başkan Ali Öztürk yaptığı açıklamalarla eski yönetimin usulsüz işler yaptığını ima etti.

Antalyaspor'da Eto'o  gerginliği

Samuel Eto'o transferiyle ilgili yanlış bilgilendirme yapıldığını açıklayan  Ali Şafak Öztürk, ilginç iddialarda bulundu :

"Bu transferle ilgili sponsor firmanın 1,5 milyon avro vereceği ve sponsor firmanın Eto'o'nun maaşını karşılayacağı söylenmişti. IATI firması, 900 bin avro ödeme yapmış şimdiye kadar. Kulübün cebinden çıkan parayla yani kulüp borç almış ve Eto'o'nun maaşını ödemiş. Bu, Eto'o'nun transferinde sponsor yok anlamına geliyor. Daha ödemeleri de olacak. IATI, Antalyaspor'a borçlu. Basına anlatılanlarla hiç alakası olmayan bir durumla karşı karşıyayız. 'Eto'o'nun satışından elde edilecek gelirin yüzde 50'si IATI'ye gider.' şeklinde madde var. Eto'o satılırsa yüzde 50'si IATI'ye, yüzde 20'si ise basında ismi sıkça duyulan menajerlere gidecek. Burada kulübün kazancı yüzde 30 görünüyor Bu oyuncunun transfer edilmesi için firma yüzde 50 alacağından dolayı transfer görüşmesi yapıyor. Mantıklı geliyor mu, bu doğru mu? Dünyada oyuncu transferiyle ilgili böyle bir örnek yok. Bunu yapanlar aynaya bakınca 'ben iyi işler yaptım.' diye düşünüyorsa helal olsun. Ben aynaya baksam utanırım. 'Antalyasporluyuz' diyorsan bu transferin içinde olan yüksek pay alan herkes aynaya bakmalı. Hesap verecekler. Yasal yollara da başvuracağız. Kulübün hakkını arayacağız." 

<< Önceki Haber Antalyaspor'da Eto'o gerginliği Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER